Night

Vet ni en sak jag vill göra? Tatuera mig. Det är så förbannat jävla snyggt. Har velat det ett bra tag nu och har redan 2 bestämde tatueringar jag ska göra någon gång i livet.
 
Annars då? Känns som om jag behöver duscha igen då jag svettas floder (for real). Nu tänkte jag ta och stänga av datorn och försöka få lite sömn snart. Usch, gruvar mig redan inför torsdagen då jag ska upp riktigt tidigt, för tidigt närmare bestämt.
 

My spend day, kind of

TJA PÅ ER!!
Idag har jag slöast pengar, trots att jag verkligen inte skulle göra det. Fick iallafall med mig en snygg bikini och en jättefin bh, alla är nöjda helt enkelt.
Kvällen har jag spenderat liggandes hemma och sett på tv, tisdagstv är ju de bästa!! Nu ska jag fortsätta titta, spela sims och sova. G'nite friends!!!
Fina!! Från någon gång innan skolan slutade.

Tisdag

Tja! Idag är det jävligt dåligt väder.. Fy som det har åskat!! Sitter hur som helst och väntar på bussen just nu, tänkte dra mig upp ur sängen och träffa Josefine! Annars så har jag ont i halsen.. Alltid nåt problem! Tur att min bror hade halstabletter hemma :) Hoppas vädret håller uppe lite.. Hehe, see ya!


MYS

Idag har jag nästan bara varit hemma och städat och vilat. Har jätteont i örat och huvudvärk, ingen bra kombination, hehe. Nu har jag gosat ner mig i sängen med en skål ostbågar och filmen LOL. Ha en bra måndagskväll allesammans!! 
Jävligt sliten tjej kan jag säga!!

Tjockis

Massa glass, banan, maräng, chokladsås, strössel och how i met your mother!


three of me

På något sätt slutar det alltid upp med att jag sitter och fixar med nån bild.. Haha. Söt tjej! Nu ska jag spela sims.

orange skirt

Där ser ni en glimt på min nya kjol. Orange är den och hur fin som helst, lite vintage inspirerad. Från Monki.

food ♥ me

TJA BITHCES!!
Känns som jag kommer spricka, är så himla mätt. Min kära pappa hade gått ut trots regnet och ställt sig och grillat, mums! Till efterrätt vart det melondrink och lite småkakor. Hehe.. Inte varit såhär mätt på länge iallafall.
Funderar på om jag ska knäppa lite kort på några nya fina saker. Hm.. See Ya!
 

Paket!

Hämtade precis ut ett paket och har ingen aning om vad det innehåller. Hoppsan!


walking on sunshine


home, finally

Godmorgon!
Igår kväll kom vi äntligen hem, fast det kändes som vi aldrig skulle göra det. Två timmar försenade, jag och Elin, ensamma med två 13-åriga tjejer. Allt fixade sig rätt bra trots allt, skönt nog!
Somnade på direkten igår och är fortfarande dötrött och vill inte stiga upp ur min säng. Ska ta och slänga smutskläderna i tvätten, äta frukost och ja, massa mer känns det som. Hör av mig senare.

Train

Sitter på första tåget hem.. Det är ju självklart försenat! Är sjukt trött men lyckades sova lite iallafall. Nu ska jag försöka sova lite till.


Last time

Den som säger att man inte hinner förändras på två år ljuger. Utseendemässigt och personligheten förändras enormt. Två år sedan vi va i Danmark sist!

denim on demin

Jeans på jeans är något som jag tycker är enormt snyggt just nu. Matchar gärna

ON MY WAY TO DENMARK

TJA!
Idag sticker jag iväg till Danmark och sitter väl fortfarande på tåget vid det här laget. Kommer ha det super trevligt och kommer hem igen på tordag. Förhoppningsvis får ni väldigt fina bilder när jag kommer hem och så kommer vädret vara jättebra (Håller tummarna!). 

On our way

På väg till Danmark.. Eller först Norrköping för det andra bytet. Hejdå! Söt jag är trots att jag ser liten ut :):)


Ny design

ÄNTLIGEN är jag klar med den nya bloggdesignen. Vad tycker ni om den? Snyggare eller? Ska dock ändra en del grejer, men annars så.
Jag har även packat ihop lite grejer till imorgon, ska fortsätta och kolla om jag fått med allt. Imorgon åker vi!! 











 
 


Tror ni jag är taggad över att bara sticka iväg i tre dagar? Blir förhoppningsvis lite sol där borta.

Packa inför morgondagen

Godmorgon!
Jag håller på med en ny design till bloggen, kan avslöja att den kommer bli riktigt bra :) Idag ska jag packa mina grejer för imorgon beger jag mig till Danmark. Har gjort en del tidsinställda inlägg så ni som kikar in här kommer kunna läsa lite roligt.
Senaste Danmark besöket.

ibland är jag bra jävla dum

Antar att det bara är jag som råkar sitta med en lampa precis vid datakanten och sen märker man "jävlar, det börjar smälta" idiot hanna.. idiot.

Min fart fyllda helg.

Hej på er!
Hoppas ni har haft en bra helg, för det har iallafall jag! På lördagsmorgonen så hoppade vi in i bilen och begav oss till Valbo för att kika på IKEA samt vara på ett "fångarna på fortet" inspirerat grej. Var superkul, jobbigt och svårt men jag rekomenderar alla att testa på det. Dra ihop ett gäng och åk dit!!
Tyvärr har jag ingen bild därifrån heller.. Men men!

WEEHO

TJA ALLA JÄVLAR!!!
Sitter hemma hos Elin efter att dom tvingade i mig lite extra mat och chokladpuddig. Nu har maten äntligen smällt... Hehe, lyssnar på bra musik, snackar skit och ska snart göra oss i ordning då vi ska upp i tid imorgon och bege oss till Gävle. 
P.S dom saknar webkamera, too bad.
från p&l förra året. känns längesedan.

friday, friday

Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar, sen blir jag upphämtad och spenderar natten hos bästavän. Imorgon hänger jag med henne till Gävle, tusan va skoj! 

we dance

we dance 
Där har ni min helt superbra playlist på spotify. Dessvärre är den på min lillebrors account (10 timmar bara suger!).
 

funny cleeeaning

Idag hade jag tänkt att jag skulle städa.. For real. Känns lite sådär när min lillebror redan är klar (kan dock bero på att han måste städa innan han får sin dator). Anyways, solen skiner och jag hade tänkt att jag kanske skulle försöka gå ut lite idag, men känner jag mig själv rätt blir de inte av. Förresten, någon vänlig själv som vet vad man ska göra om man har som sendrag i benet, typ konstant? Haft det i fyra dagar och det gör det till en omöjlighet att sova då jag knappt kan sova för det gör ont och sen vaknar hela tiden av smärta. Den som vet något tips är typ världens bästa och smartaste. 

Milkshake

Gott till frukosten och allt!


NEW SHOES BABY

Detta är mina super snygga nya skor som jag fick lov att lägga ut pengar på (ok, dom va på rea). Iallafall, så värda och så snygga. Plus att jag blir några cm längre vilket gör att mina ben ser längre och smalare ut. Nu behövs bara bättre väder!
 
PS. Ni är super gulliga om ni kikar på denna video HÄR på youtube. Plus att ni får höra mig prata ruggigt bra engelska och se min snygga catwalk (LOL).

Today

Idag har jag varit och träffat Josefine. Vart både en fika och lunch plus att jag köpte med mig ett par skor och två nagellack. Sved lite i plånboken.. Jag som skulle spara. Nu ska jag iallafall kika på Top Model och försöka fixa lite roliga inlägg!!


Efter regn kommer solsken

Godmorgon! Har ni vaknat än? Själv har jag sovit riktigt dåligt så vaknade rätt tidigt.. Hehe. Sitter på bussen nu och ska träffa Josefine, ska bli riktigt trevligt. Hoppas vädret håller uppe.. Regnade hemma hos mig och åskade även, men vädret kan variera!


min bebis

♥♥

I paint a picture of a fighter


favorite bag

Älskar hela väskan. Kedjorna, färgen, modellen, axelbandet, ja allt!

Keso blandning

Tänkte faktiskt visa er hur ni kan göra ett supergott mellanmål, eller varför inte en frukost? 
Ta bara önskad mängd keso, skär ett äpple i bitar och ta på de, hacka några nötter (jag använder sötmandel då de är supergott till) och ta eventuellt lite kokos på för extra gott resultat. Testa, det är så himla gott!

bracelets

 
Svarta peacearmbandet - Glitter // Gula armbandet - Turkiet
Visst känns det som om några armband kan pigga upp en helt outfit? Tycker det är jättefint, framför allt till sommaren då man blir och ser lite extra brun ut med några armband på handleden!
 

10 sanningar.. hihi

- Jag älskar att läsa.
- När jag har tråkigt tar jag kort på mig själv.
- Jag brukar skratta om jag ska skriva ett skämt till någon.
- Jag tror min ena tutte är större än den andra.
- När jag är på dåligt humör köper jag något.
- Jag skriver jättefult. 
- Jag älskar att äta.
- Jag är helt olik mina syskon.
- Jag söker upp allting på google. 
- Jag säger alltid fel på antagligen och antingen.

everything gonna be alright


kissen

Mina söta, tjockis. 

Min dag idag

Idag har jag tittat på fotboll (mitt egna lag tog sig till final!) och även inhandlat ett kamerastativ! Känns jättekul för då kan jag enklare ta outfit bilder också ;) Nu ska jag städa mitt rum och även försöka hinna visa lite nya grejer jag inte hunnit med att visa. 
 

Funny dude

Vet ni en sak som känns enormt tråkigt? Att ens lag just nu ligger 1 i gruppserien med 3 vunna matcher och har sina två sista matcher imorgon och att pappa förbjöd mig att spela pga. min hosta. Blir förhoppningsvis frisk istället. Nu funderar jag på om jag ska ner och mysa med alla andra sjuklingar eller spela sims. Kul va? Precis! 
 
Här har ni några favoriter (som INTE är Justin Bieber)...
Erik Hassle – We Dance
Maroon 5 – One More Night
Chris Rene – Young Homie
Dappy – No Regrets - Explicit Version
Olly Murs – Heart Skips A Beat feat. Rizzle Kicks

Bra grejer

Goddag!
Hur är eran dag? Här hemma ligger vi och hostar ikapp, haha. Har precis avnjutit en riktigt god smörgåstårta, mums! Beställde även nyss hem några tidningar, kan ju pigga upp en när skolan börjar och de börjar gå mot hösten :) 
Funderar på om jag ska försöka pyssla lite, har ju inget bättre för mig.. Hehe. Får helt enkelt se, eller så går jag och lägger mig!
 

by me

Make-up and photo: Me.   Model: Elin.
Denna fina bilden är ett litet resultat av att gå ut på kvällen med en lite galen sminkning och ta kort. Vad tycker ni?
 

sick

Jag har lyckats dragit på mig en förkyldning, som mer eller mindre hela min familj gjort. Jag missade alltså första matchen på Dalecarlia igår (som vart en vinst med 3-0 mot Säter) och även dagen match som tjejerna drog hem med en 6-0 vinst. Visst är det underbart? Förutom att jag sitter och svettas, hostar och har ont i halsen. Lovar att mina inlägg ska bli 100 gånger bättre.
Skulle verkligen inte säga nej till att åka tillbaka till paradiset.

three from turkey

1. Fin solnedgång och medelhavet någon kväll.
2. Midsommar mat, lol.
3. Random jävla bild från hotellet. 

hatar mitt liv

Min näsa rinner, min hals gör ont, min hosta bara blir jobbigare och jobbigare och imorgon är det Dalecarlia, fml.
Nu ska jag typ gå och dö.

Chillin' bro

Sitter just nu uppe framför datorn och tvn med min kära vän. Såhär har det sett ut nästan hela dagen, förutom då vi fick lite besök av mina föräldrar och min lillebror som hade med sig fika och då vi faktiskt gick ut lite på gården. Har en katt som springer in och ut bara för att äta eller för att stryka sig mot ens ben. 
Vänt på dygnet har vi också lyckats med, men mer otroligt är det väl att just jag har lyckats med det? Annars verkar det som om jag hållt på att dragit på mig en förkyldning, snacka om typiskt! Med ont i halsen, en hosta som gör att det känns som revbenen ska gå av och att det smakar blod i munnen. Passar väl bra när det väntar en hel vecka med fotboll? Kan ju meddela att de inte verkar bli bättre av att jag tar i och sjunger med i för fullt i låtar. Ibland är jag då bra dum. 
Bra söt tjej de där, gullunge. (Även fast hon kan vara bra läskig ibland).
 

MYS

Befinner mig i Gustafs, har det jättebra och har precis ätit hemgjord pizza, gott!  

so much to do

Just nu borde jag ta tag i saken och packa ihop lite grejer för dom kommande dagarna. Jag borde städa mitt rum också. Och så borde jag gå ut och lägga mig i solen. Istället tänker jag nog forstätta spela sims, precis som jag gjorde hela kvällen igår.. och hela morgonen idag. Börja aldrig spela, beroendeframkallande. 

life is good

Idag har jag hittat en perfekt jeansjacka, ett par dösnygga batikmönstrade byxor och en super söt gul topp. Nu ska jag spela massvis med sims som jag rålängtat efter hela dagen, uuuuunderbart.

my amigaa

Snackar skit, planerar massa bra grejer och bara chillar med livet. Älskar att ha en sån bra vän!

Lazy

Såhär går jag runt nästan varje dag jag bara är hemma. Lite slarvigt uppsatt hår, osminkad, bara nåt linne och nå sköna byxor. Ibland är man för bekväm av sig..

eyeshadows

Denna fina paletten med 96 olika ögonskuggor fick jag med mig från tax-freen på Arlanda. 

it's pms

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har typ mensvärk från helvete, har lyssnat på sjukt bra musik och nu tänker jag spela sims och döda varenda gubbe för att få ut mina frustationer.

Gymnasiet!

Idag fick jag reda på att jag kommit in på mitt första hands val angående gymnasiet. Kommer alltså spendera mina kommande tre år i Falun på Plusgymnasiet med inriktning stylist, verkar stört kul!

from my friends♥


So I cross my heart, and I hope to die


tumblr

http://inspiremyfashion.tumblr.com/  -  http://loveforfashion.tumblr.com/ - http://anouskie.tumblr.com/ 
^ Dessa är några av mina personliga tumblr favoriter som man ständigt kan inspireras av. ^
Sen, bara för jag älskar Justin Bieber har ni min favorit tumblr här : http://untamedjustin.tumblr.com

Home now

Hej på er alla underbara fina!
Jag har haft två veckor fulla med sol, bad, härligt umgänge, god mat och bara avkoppling. Saknat ihjäl mig efter min syster, katt och mina fina vänner. Idag har jag bara rest,rest och rest, allt från taxi till tåg till flyg till buss. När jag väl kommer hem hittar jag två paket, en lapp och en kladdkaka. Mina fina vänner hade nämligen tagit sig in hit och gömt sig uppe på mitt rum. Börja nästan gråta, fan va bra vänner jag har. Fan va jag kommer sakna att hänga med dom hela tiden och nu kommer tårarna igen. Tusan. Avrundar detta inlägg med en fin webcam bild då jag sitter och ska fixa in lite bilder på datorn, alla bilder kommer i inlägg sen, promise you!!