Night

Kikar på bra tv, krupit ner i sängen och har sovmorgon imorgon.


it's all about us... ME

Jag tycker synd om mig själv, blir sur för ingenting och tänker lägga mig ner med en choklad, titta på One Three Hill, gråta och önska att jag hade liiite trevligare sällskap än bara min choklad.
Känns dock oerhört fel att tycka synd om sig själv, just vid denna tidpunkt. Man ska vara rädd om sig själv, sina nära och kära. Man vet aldrig, aldrig vad som kan hända.

Biologi

Lär mig om biologi. De sexuella och naturliga urvalet, synd att Elin inte finns på något urval och dör ut.


torsdag morgon

Godmorgon!!
Jag är super pigg nu, kan dock bero på alla skedar socker jag hade i mitt te.. Det är regnigt ute, blött och troligtvis en hel del sniglar så jag måste hoppa till bussen. Envisas ändå om att det är helt okej att ha på sig ett par trasiga converse, need a new pair of thoose amazing shoes!
Nu måste jag kila, bussen går om nio minuter!

mumsiga läppar

Fick precis ett läppglans av mamma som både luktar godis och smakar godis. Tusan, kommer ju äta upp läpparna till slut.
Kör väl på en sån där, "hej hej hej, jag är bara fjorton år och tror det är fett het att bita på något och ha det i munnen bild". OMG, must be the most funny person in the room, wait a minute.. i just realized that i'm forever alone. poor me.

draw something..

Fan va ful jag är, just kidding. Jag är smoking hot!!!!
Kikar väl på One Three Hill, ritar och gör fula miner. Not wonder that i'm single.
Nej, nu ska jag tusan ta och forsätta rita gräs, som annars suger om jag får säga det själv. Hoppas nu någon förstår vart jag vill komma med min bild. Hehe.

ibland så..

 

hehu, this is my fucking bidrag,  http://claraslife.devote.se

 

fotad med min iphone4s då.

 


såna där dagar

Hello!
Bloggen har varit lite på is känns det som, ska försöka ta tag i det hela. Drog hem från skolan efter tandläkaren då jag verkligen inte orkade åka på en lektion där vi inte gör något. Plus att jag har en sån fruktansvärd mensvärk. funderar istället på att åka till kupolen, behöver inhandla en ny bikini. Får se hur jag gör helt enkelt!

mothers day

Världens finaste, bästa mamma! Loove youu♥♥


Sverige vann väl


sol,sol,sol


Vackra väder

Fick sluta ca. En timme tidigare, skönt. Sitter på en stekhet buss på väg hem!


Måndagskväll

Hur mår ni en fin måndagskväll som denna? Jag har precis kommit hem från en liten tur till affären, köpt nödvändigheter till morgondagen då skolan har fridrottsdag.
Nu ska jag tvätta ansiktet (ny panikinköpt rengöring), borsta tänderna och krypa ner framför CSI. Bra avslutning på en måndag!
Visar bild på håret sen!

Glad tjej

Asnöjd med nya hårfärgen och längderna. Klickade nyss hem lite kläder från Romwe.com också, så kan beskriva att jag är på bra humör nu!
Ska snabba slänga i mig mat och byta om, sen drar jag iväg på träning!

Måndag

Ibland brukar jag alltid undra varför jag är så stressad på morgonen, nu kom jag på det. Jag går upp för tidigt, hinner byta kläder 10 gånger, skjuter upp frukosten till precis innan bussen går osv.
Annars så är min foundation slut, it sucks. Får pengar nästa vecka också, men har redan prickat in vilken foundation som blir min nästa.
För övrigt vill inget funka idag, håret, kläderna och allt. Nej, inte min dag och nu är min skål med flingor och mjölk slut. See you later.

Gott


Söndagkväll

Antar att dom flesta kanske sitter bänkade framför Big Brother? Det står faktiskt på här hemma också. Tänkte unna mig själv söndagsgott, lite bananasplit faktiskt. Mums!
Imorgon är det skola, jag ska fixa håret samt träning. Bra början av veckan eller? Hade dock skippat det första, men då jag tänkte smita iväg tidigare för att åka till frisören gör det inget!

Söndags sliten

Söndagar är alltid såna där dagar när man ligger hemma, trycker i sig onyttigt och bara tycker synd om sig själv. Idag tänkte jag faktiskt städa klart rummet, för en gång skull. Sedan funderar jag på att ta ett varmt och skönt bad. Annars är jag även bra sugen att pyssla, vädret tillåter ju att faktiskt vara inne.

denim on denim


Ashley Benson


Ashley Benson, så jävla snygg. Bra sugen på att klippa av håret sådär.

vad gör jag?

Satt för ett tag och bara kolla på dataskärmen när tanken "Vad håller jag på med?" slog mig. Funderar ut en ny bloggdesign till bloggen, lite bättre uppdateringar, roligare uppdateringar rättare sagt.  Planerar in massa saker.
På tal om att planera, ändra om och sånt, så ska jag klippa och färga håret på måndag. Nervös. Vet inte riktigt hur jag ska ha det, men de återstår att se.
Nu ska jag för tusan börja med bloggdesignen.

Naaails

lite snabba bilder på mina naglar.


tiiiips

Nu kan man tjäna pengar på bloggen genom att skriva sponsrade inlägg från Bloggerfy, riktigt bra! Tycker dom är värda en liten "like" på Facebook, vad tycker ni?


i got a monster in my room

Vad gör jag med mitt rum egentligen? Ser rent sagt förjävligt ut.
Förövrigt ska jag borsta håret nu samt städa. Morgonfrilla är ju aldrig fel dock, eller?

ljuva sovmorgon

Gooodmorgon!
Sov som ett barn inatt och vaknade vid 11, skönt med sovmorgon må jag säga. Ätit frukost har jag även hunnit med och nu ska jag städa mitt rum, verkligen ett måste. Ikväll drar jag iväg på fotbollsträning också. Annars så blir det väl bara slöa. Älskar ledighet!


Trött tjej

Förlorade väl matchen.. Sånt som händer. Annars är jag döötrött & vill bara sova så ciao!


teenager post


Natti

Skolan, tränat och myst med bästavännen. Laddar upp inför sista skoldagen!!


school time

Sticker iväg till skolan nu. Weho, va underbart och kul!!!

Kycklingsallad

Underbart att komma hem och mötas av en god sallad. Yummie!


Fotboll.

Två lite halv suddiga bilder från dator kameran med världens bästa upplösning, mm nåt sånt ja!
Snart kommer min skjuts hit så åker jag med min käre vän och ser på fotboll. Tunabro - Gustafs står på planen och när jag säger Gustafs menar jag givetvis mitt lag där. Känns surt att inte tränat något på två veckor.. Börjar imorgon och håller tummarna att tjejerna tar hem vinsten!

that bag


Söndag

TJA!
Kört standarn och kikat in på dom dagliga bloggarna. Köpt balskor har jag också, underbart att allt är fixat och klart!
Tänkte pilla på bloggdesignen lite också och sen sticker jag iväg och ser på fotboll (ifall nu någon undrade liksom).

Working 9 to 5

Idag har jag hjälpt till på åttioårskalas, varit trevlig och ätit massa gott osv osv. Jag är helt slut nu så jag ska fan sova.. Hejrhe godnatt!


Mitt liv är bra nu


Jävla läppsyl

Ni vet när man använt läppsyl typ tjugo gånger per dag i typ flera veckor och sen så bara man inte drar på det varje timme så blir läpparna torra? Mm... Testa att tappa bort läppsylet och inte kunna använda på en hel dag!!! Imorgon köper jag nytt första jag gör!


tandställning och grejer


en helt vanlig fredag.

Sitter och myser i min onepiece som Elin gjort till mig. Asgrym! Annars ska jag nog städa rummet, kika på kläder till ett släktkalas imorgon och sånt där.
Kan dock inte bestämma mig.. Super Mario eller jultomten? Äässh, i'm cool dude!

Frukost

Blivit asgrym på att äta frukost. Dock sitter jag bänkad framför tvn också, vakna med the voice som vanligt!


Tre nya


Väntar på att få gå in till syon

Seeegt


Nail

Köpte nytt nagellack idag, fick lov att testa ett av dom. Kan säga redan nu att de ät plus i kanten att dom torkade på nån minut bara!!


Tisdag

Godmorgon!
Försov mig så börjar inte förrens 11. Ska äta en riktigt bra frukost hade jag tänkt, försöka veckan ut faktiskt då jag oftast skippar frukosten helt eller bara tar något litet.
Annars känner jag halsen kännas lite, näsan rinner och ögonen kliar. Nässpray, allergitabletter och halstabletter känner jag på mig kommer vara mina vänner. Får se om jag tränar idag eller kör på en PW. Behöver ju plugga och inte skjuta upp det tills sista dagen (som är så typiskt mig att det bara skriker Hanna av saken.)
--

Justin Bieber - Boyfriend ☻♥

Att jag inte lagt upp musikvideon än?!?!? ett måste!


NeverShoutNever

Never Shout Never – Jane Doe
Never Shout Never – Trouble
Never Shout Never – Can't Stand It

á la supermåne

Photo by me
http://www.expressen.se/nyheter/dokument/i-natt-kan-du-fa-se-supermanen/

Vr & godis


Singing lalalalala

Never Shout Never – Can't Stand It
Simple Plan – Summer Paradise - feat. Sean Paul
Nu ska jag pilla på lite kul grejer!

Morning

Somna tidigt igår och nu ligger jag och väntar på att Greek ska börja. Annars är jag dunder förkyld, kör på halstabletter och nässpray!


fuck it

Vill inget hellre än att dra täcket över huvudet och bara skita i allt, nej jag är på dåligt humör och känner mig oerhört sjuk, jävla förkylning.


Cozy

Ligger nerkrupen i sängen och ser på filmer. Funderar på att göra en kopp te med massa honung. Så får de bli och så ska jag boka tid hos frisören :)


Tv

Ligger och kikar på Disney Channel, älskar såna där riktiga barn program!!
Annars så fungerar det bra att inte prata, weho heja mig.


home

Godmorgon!
Just nu sitter jag här med ett glas vatten och näsdukar i hösta hugg. Min hals ville inte samarbeta och då känns det lite sisådär att stå och sjunga en hel dag när jag tappar rösten av att prata för länge.
Istället får jag krypa ner i sängen, mysa med katten och se på massa film. Försöker väl att prata så lite som möjligt (kommer väl gå sisådär, jag som pratar, sjunger, hoppar och skuttar jämt).
Seeeya!

ooonsdag

För att kort sammanfatta dagen, skola, sola, se på musikföreställning av Forssaklack(tusan va grymma tjejerna var på att sjunga), gratulera en släkting + fika och sen hem. Full rulle hela dagen alltså.Imorgon har jag lite sovmorgon, skönt som tusan!!
Nu ska jag snyta mig, om nu någon ville det, sen ta nässpray, krypa ner under täcket och se på tv. Bra kväll!
Nej, nu måste jag springa iväg. See Ya!

Dumma sol

Så solen gick i moln och det börja blåsa nöjer jag mig med en cola och choklad, gott!


Tur morgon

Nationella gick perfekt & nu sitter man ute i solen med några härliga vänner!


Tv mys

Kexchoklad och krypa ner duschad i en nybäddad säng i ett städat rum. Mysigt! Och så lite tjej tv!


Sol strålande sol

Igår hade jag en riktigt trevlig Valborg. Idag skiner solen riktigt så vi kör på lite solning. Annars är jag osäker på om jag är förkyld eller om det bara är allergin som spökar.. Jaja, ha en bra dag!