Today

Idag har först och främst varit till Rättvik och spelat fotboll i spöregnet.
Sen har jag bara sprungit fram och tillbaka för att försäkra mig om att alla grejer ligger i resväskan. Jag längtar så otroligt!! Nu ska jag städa och packa klart.


Now

Funderar på att börja städa rummet och eventuellt plocka undan i mitt rum. Hm.. Imorgon ska jag upp tidigt för en borta match i Rättvik, kul. 

Söt bild sådär med tandställningen framme och allt. Gotta love it.

First day

Hej!
Första lediga dagen av många. Vad gjorde jag då? Sov till tolv. Jag som inte skulle vända om dygnet sådär innan jag sticker iväg. Är väl bara bra att jag ska befinna mig i Rättvik vid 10 imorgon för fotbollsmatch.
Annars så vart det en snabbis på kupolen, behövde nya skor och så vart det. Ett par sköna röda sandaler samt några färgglad trosor.
Ska börja fixa mig lite för snart sticker vi iväg och äter ute.


finally, free


So good day!

Haft en superbra födelsedag samt skolavslutning, bra dag kortfattat.(Saknade bara min bästis) Fått fina presenter och umgåtts med en del av min släkt. Blir så glad för alla gratulationer, hehe. En gång för alla, TACK!!

PROM


Sommarlov, finally!

Idag är det min dag!
Skolavslutningen är gjord och nu har jag lämnat grundskolan för gott. Trodde jag kunde klara mig utan att börja gråta, sen går man och tackar sin mentor, vad tror ni?! Brister ut i tårar direkt. Kommer för tusan sakna min klass.
Annars så är jag rätt nöjd med betygen, hihi!
Nu ska jag fortsätta att göra klart allt, försöka borsta ut håret och senare kommer gästerna!

Prom

En bild från ikväll som jag tog från facebook.
Min klänning, den som jag gick och vart totalt förälskad i. Modellen, färgerna ja allt. Var en störtkul kväll även fast jag nog aldrig varit nervösare innan! Ni får mer bilder senare.

breakfast

Stor frukost till en stor flicka!


Tonight

Ikväll är det äntligen bal, som man gått och längtat efter när man bara var en liten plutt. Ha fixat hår, smink, en vacker klänning och alla blickar riktade mot en. Jag är toknervös över att något ska gå fel, att det ska regna eller ja, vad som helst. Nu måste jag sätta igång med att duscha, äta, klä på mig och göra mig klar inför frisören!

smile at them bitch

Jag är så fruktansvärt glad, helt utan anledning också! Kan i och för sig bero på att jag precis gjort klart sista dagen i grundskolan, det är bal imorgon, jag fyller år på torsdag då det även är skolavslutning, jag åker iväg till Turkiet på söndag och ja, det känns underbart!!!!!!! Får dock inte glömma mina underbara vänner, just kidding, dom suger. 

Gulblå

Kört ett träningspass som gick ovanligt bra, trots att jag nästan somnade innan. Nu kör vi på Sverige-Ukraina samt lite frukt och keso!


supergirl

Hej!
Vet ni hur skönt det är att vara ledig? Hehe. Iallafall har jag känt mig som värsta supergirl idag, hunnit med supermycket! Valt färg på min kavaljers fluga (lol, bara jag som tyckte de lät kul?), köpt balväska, bakat x2, träffat en kompis och nu ska jag strax tvinga i mig lite mat sen iväg på träning. Jag skulle hellre vilja sova, men men.
Annars så har mitt hår sett förjävligt ut idag. Love thoose days.

don't bring me flowers


right now

Dom senaste dagarna har jag gjort klart det sista i nian, haft kabaré, sovit hos min bästavän, varit i Stockholm, åkt karuseller på Gröna Lund och bara haft de super bra!
Känns otroligt att jag snart kommer skiljas från dessa typerna jag gått med i tre års tid nu. Hehe, men visst ska det bli skönt att få lite lugn och ro, men jag kommer nog sakna allt stök ändå.
Nu ska jag städa, fixa några shorts och sånt.

Lite halvt gammal bild från förra året sådär.

too much!

Justin Bieber – Die In Your Arms
Ok, lyssna, njut.
Annars då, jag tjänade lite extra cash, skratta en massor och förklarade en hel del för pojkar som var en halvmeter långa(som längst). För sött, har jag verkligen varit så liten?
Försöker städa, eller åtminstone plocka undan på mitt rum. Imorgon har jag två prov, tandläkar tid och kabaré övning. Hur ska jag hinna?
Okej, insåg att sista avsnittet på Grey's säsongen börjar om en kvart.

Mys

Ligger i soffan med katten vid fötterna och kikar på film, så mysigt!


Gott!

Äpple, mandarin, nötter, kokos, lite keso och lite kesella. Mums!


Can't wait

Idag är det nationaldagen och vi är lediga. Jag borde egentligen städa mitt rum, som jag skjutit upp på tok för länge. Senare så ska jag iallafall till Gustafs och döma lite småttingar, själv för första gången faktiskt!
Annars har jag insett hur kort tid det är kvar och att dagarna som kommer är fullspäckade och om lite mer än en vecka sitter jag på planet till Turkiet, can't wait!
För att längta lite extra, en bild från förra gången jag va i Turkiet. Redan två år sen!

Pluggar


Oh klubbland

Till skolan, yippie


The Fray - How To Save A Life

En favorit. Så himla fin.


happy me

Fick nyss hem lite fina kläder som jag beställt, passar perfekt så man kan längta lite extra till värmen! Har även besökt skolan jag ska gå på i höst, känns extra pirrigt då jag inte känner någon.. Men man lär ju tänka positivt, de går nog bra!

Bra start på dagen

Frukost flingor och the voice! Hehe sen tog väl katten min filt :(


just girly

Jag är super trött, har på mig världens skönaste kläder och har precis huggit in på min bj! Nu ska jag sätta på Twilight, rabbla replikerna, gråta över Edward och vara lite extra avis på Bella. Bra fredag!

Mellis

Idag har jag sjungit massa, haha.. Kör på fredags mellis med frukt, lite crunchy och ett stort glas mjölk!