By Alexander McQueen




Båda dessa två helt otroligt fina skapelserna är från Alexander McQueen. Skulle då inte tacka nej till någon av jackorna, framför allt inte då dom är helt rätt till hösten med volangerna nertill!
 

Onsdag

Sitter äntligen vid min gamla dator och tänkte därför passa på att byta ut headern, grymt va? Idag har vi hållt på att styla oss själva i skolan och vart därefter fotograferade, kul!
Gjort rent mina borstar har jag faktiskt också hunnit göra. Förresten så ändrade jag stil på min sminkning. Hade ju tänkte köra brunt, men till slut fick de bli rosa och vitt, men de vart fint de å! Ska visa er bild sen när vi får bilderna!


 

Styla och fixa..

Godmorgon!
Idag har jag stylist lektion hela dagen. Tanken är att vi ska styla oss själva med smink och hår och därefter bli fotograferade.. Nervös! Har ingen aning. Här nedan har ni iallafall några inspirationsbilder om jag tänkte försöka använda mig av för att få inspiration.
Önska mig lycka till ;)




 

School time

Imorse när jag gick till bussen visade termometern 4 grader och det är augusti!! Sitter hur som helst på bussen till Falun nu. Skönt med lite sovmorgon!
P.s på bilden ser ni min feta väska, en påminnelse till mig själv att jag måste skaffa en dataväska!


Sminkning

Älskar sminkningen jag fick i fredags, kanonsnyggt eller vad säger ni? Ska bli så kul att få hålla på med sånt här, under skoltid!

Fredag!!

Hej!
Idag i skolan vart vi ettor stylade av tvåorna, super kul! Älskar att testa något nytt och fick en jättefin sminkning med en orange & brun sotning.
Är jätteovan med min macbook och kan därför inte redigera bilder som jag vill (fattar nada om hur man gör det) och därför kan jag inte ladda upp bilder på min sminkning. Men, ska försöka fixa bilder, måste byta dator först bara, hehe..
 
 





















Ha en underbar helg!! 

Everything feels so good

Vet ni en sak? Jag är på bra humör! Min farbror kom hit och satt upp tapeten i mitt rum, så nu är nästan allt klart!! Förutom det så känns allt oerhört bra. Imorgon blir en spännande dag, vi ska nämligen bli sminkade av tvåorna, men det ska bli kul! Annars så trivs jag faktiskt och min klass verkar som jag säkert har nämt tidigare riktigt bra. Super nöjd och nu ska jag fixa mitt rum lite fint.
Måste tilläga att jag tycker det är sjukt kul att sitta i photo booth och ta massa kort, så roliga effekter!

My new honey!!

Hej på er!
Just nu sitter jag vid min nya underbara macbook, försöker lära mig den! Hihi. Iallafall har jag haft en trevlig dag i skolan, vi gjorde med lära känna varandra övningar. Ett stort plus är att det var riktigt god mat, till skillnad från vanlig skolmat! 
Nu ska jag fortsätta pilla på datorn och sedan blir det mat dags! :)

going

Godmorgon!
Är ni trötta? Det är jag! Skulle inte ha något emot att ligga och sova i några timmar till. Ska strax dra mig ut mot bussen och sen vidare till skolan.
Så sjukt kass kvalite av webcam. Men men, uppsatt kör jag på idag (får ju se hur lång tid det tar innan jag drar ut toffsen): 
 
 
Ha en bra dag!

Jag är lyckligare nu

Igår fann jag Linnea Henrikssons låt "Lyckligare nu" och jisses va bra den kvinnan är!!
Annars då? Dricker Loka som har blivit min nya kärlek. Väntar på att mitt hår ska torka och att klockan ska slå nio. 
 
Annars kan ni alltid klicka in och följa mig på instagram, lägger ut assnygga bilder ni vet. hannanygards
Från idag. Och jag har verkligen börjat trivas i tandställningen nu när jag fått bort alla spiralerna!

Bara bra grejer

Hej på er!
Haft en bra första dag i skolan som pågick i sisådär 1 timme, hehe. Senare så drog jag iväg med Elin till kupolen för att äta, shoppa och snacka skit. Lustigt nog hitta jag inga kläder som fick följa med mig hem, däremot lite annat nödvändigt. 
Lite grejer till mitt rum, skolan och till mig själv, hehe. Nu ska jag ta en dusch!

TUESDAY

GODMORGON!
Känns urkasst att regnet bara öser ner, tror detta påverkade mitt klädval då jag går klädd i svarta jeans och en svart tröja.. Hm, färgglatt! Kände att det vart för mycket svart så fick lov att ta ett gult skärp och rosa mobilskal, haha.. Ska väl ta och plocka fram någon jacka och snart så drar jag vidare till bussen!

alone

Ikväll skulle jag vilja ha sällskap. Känner mig så ensam trots att jag inte är det. Är väl bara en sån där känsla. Får göra det bästa av situationen helt enkelt och låtsas som jag har en kompis här vid mig nu. Ni som tror jag skojar, de gör jag inte. Kommer troligen ligga och prata med mig själv  hela kvällen, but that's just who i'm. 

Äntligen!

Första dagen på ett bra tag har jag en dator till hands.
Då min mamma varit så snäll och målat om mitt rum, så har jag sovit ute i vardagsrummet och min systers rum. Har haft alla mina grejer nerpackade osv. Det mesta av rummet är klart nu, förutom en vägg och golvet, men snart så. 
Imorgon börjar skolan och denna gång går man inte tillbaka till samma gamla skola och vet vart allt ligger utan nu så ska jag iväg till grannstaden för att i tre år gå på gymnasiet där. Känns rätt sjukt. Tiden går bra fort alltså!! Annars då? Jag har lyckats göra illa min tå, men är bra sugen på att testa träna då jag har tid hos doktorn nästa vecka, haha.. Får helt enkelt se!
PUSS ♥
 

Lazy

Imorgon börjar jag skolan, åh nervöst!! Ligger just nu i min syster säng och funderar på att läsa lite. Idag har jag även planer på att kunna fixa lite i mitt rum så jag snart kan flytta in, trots att fondväggen inte är klar än!
Och alla som börjar skolan idag, lycka till!


Right na na

Hej på er!!
Jag har inte haft tillgång till dator dom senaste dagarna, fixar om i mitt rum så har bosatt mig i vardagsrummet. Idag har jag tjänat pengar genom att döma en match samt stått i kiosken på dam matchen. Imorgon väntar ännu en match att döma och sen att spela en match! Känner doften av kött nerifrån och bara längtar tills maten är klar, står grillat på menyn. Jag har det superbra och ska försöka uppdatera trots att det blir mobilinlägg!
P.s sista bilden är till dig elin!! Sneak peak ;)


fotbollsträning

Alldeles strax sticker jag iväg till Gustafs för en fotbollsträning med några kanon tjejer i ett alldeles för varmt väder. Skulle vara urskönt med lite duggregn på träningen, så planen blir lagom lerig och så det blir enkelt att bara glidatackla och allt som hör till. 

Hänger i hängmattan

Det är sol och en klarblå himmel, perfekt sådär några dagar innan skolan börjar.. 
Idag har jag nästan bara legat ute i hängmattan och lyssnat på musik. Tyvärr så kan man ju inte ligga hur länge som helst när man ska iväg och träna fotboll i en och en halvtimme senare. Men men, jag har fått i mig tillräckligt med D-vitamin. 
 

Igår/Idag

Igår kväll stack jag iväg till min bästavän en sväng. Första vi gjorde var att springa ner till affären och köpa lite gott till kvällen.
Imorse var båda jättesöt sugna så de första vi gjorde var att baka en kladdkaka.
Jag skulle vispa grädde.. Som dock råkade bli närmare smör än grädde.

 Kladdkakan blev jättegod och vi fortsatte våran dag med att spela Sims och äta.

 
 

TISDAGS SOL

Godmorgon!
Solen skiner som tusan utanför mitt fönster och jag funderar på om jag ska kila ut och få i mig lite D-vitamin. Annars så är fotbollsträningen idag inställd, synd! Är annars för lat för att ens tänka tanken att gå ut och springa själv. SEE YA!
 

den vackraste stunden i livet var den när du kom

Lars Winnerbäck – Kom änglar
 

Too lazy for this

Hej på er!
Idag har jag varit hur lat som helst, tog datorn till sängen och har alltså spenderat hela dagen i sängen.. I pjamas. Nej, fy på mig! Annars står handbollen på tvn och jag känner att magen börjar kurra lite. Kan annars bero på att jag råkade se att mamma höll på med en kladdkaka, mums!!
Fräsch tjej med en sån där lite halvt nyvaken känsla.

Miss you more then worlds can say.

Idag är det hela 6 år sedan min älskade mormor gick bort. Åh, tiden går så fort. Jag saknar henne så enormt mycket. Jag älskar dig världens bästa mormor. Jag vet att du har det bra där uppe i himlen!♥♥♥

Cleaning

Hej på er!
Idag har det varit full rulle hela dagen. Känns så himla bra med allting!! Tänkte bara säga att jag måste bli bättre med bloggningen, känns så segt. Nu ska jag iallafall städa mitt rum och fixa i ordning så jag kan få upp sminkbordet!

Jag är så glad!!

Jag är glad.
1. Vi vann våran match idag på straffar, efter att ha legat under med 2-0 till att få 2-2. Vi är grymma!!
2. Självaste Rikard aka. RMK gillade och kommenterade min bild på instagram, har ni hört han och toppens nya skiva? Om inte LYSSNA! (sen är han sjukt snygg).
3. Fick donken efter matchen, mums!!
4. Misslyckades med min glidtackling och missa bollen, träffa dock bara spelaren, domarn sa bara "fortsätt, va på boll", he likes me!!
Nu kommer jag sova gott, puss mina fina vänner!


Te, knäckebröd, chic och gg

Hej!
Jag var ut och målade tidigare idag, nu tänkte jag mysa ner mig under en filt med te, mackor, chic och gossip girl! Har även träning senare.


Amajgad!! Så viktigt!

Är egentligen på pms humör, men blev plötsligt på fina tankar när jag lyssna på rmk. Fan vilken kärlek. För alla som kommer säga bara "åh va rmk är bra" osv. Så såg jag han live på p&l förra året, så fuck you bitches!!!! Jag tyckte han och toppen va bra innan deras nya album kom. P.s har asfräna lila hörlurar, så de så!!!


Color me

Hej!
Idag har jag bara stått, legat och suttit på altanen och målat. Tänkte ta mig en dusch då jag tror jag ärligt talat har målarfärg överallt. Ska visa er resultatet av de jag målat på sen, men lär nog ta en till målarrunda imorgon. 
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sen mysa med den nya chic tidningen som landade i brevlådan!


släpp allt och känn hur vi lättar


So fucking boring

Jag har så mycket jag borde ha gjort idag, ändå har jag inte gjort någonting. Därav att jag inte har en enda tanke på vad jag ska blogga om. Tycker min blogg är så himla tråkig just nu. Ska fixa några roliga inlägg.

my best friend

My fucking retard. I love you my best friend. 
Du är typ en kopia av mig, lustigt nog. Du är någon som man kan vara sitt riktigt fula jag med, som man kan visa sina extra 4 hakor med. Typ en syster. Lillasyster då, du är ju trots allt bara 15 år. Nä, ville bara få de sagt. Du är asgrym Elin!!!

Soccer

Igår spelade jag min första match som inhoppare (men fick spela en del trots allt) efter att ha varit sjuk och haft uppehåll nu på typ en månad. Sov sedan hos Elin. Idag har vi legat och slappat framför tvn, skrattat och fått lov att gå till konsum för att köpa chips.. Hehe. Slutade med att vi drog iväg på en fin fotbollsträning, skönt! Helt död och funderar på att gå och lägga mig snart, men fixade en supergrym spotifylista nyss så vill bara sitta och lyssna på musik.. hehe, big problems! 
MEN TJA      <--- Där har ni iallafall min nya spotifylista ifall ni behöver lite små musiktips osv.
 

Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar på Maria's fina blogg om ett av dessa fina virkade plagg från aliceamalie.seHar ni också lust att delta? Klicka HÄR eller på bilden för att komma direkt till tävlingsinlägget.

Överlycklig


Want it

Sitter hos Elin och önska att det fanns hemkörning på donken.. Eller på chips, gaah! Något söt själ som har lust att feeda mig?? /fatgirl96


Fin lördagskväll

Sitter bara och lyssnar på Clara Henry's och Simon Lussetti's podcast, så jävla sköna!!! Iallafall, idag har jag stått och slipat mitt sminkbord och en stol och sen i veckan blir det att måla, skoj! Imorgon ska jag hänga på som lite back-up på en fotbollsmatch då de va ont om folk, förhoppningsvis slipper jag gå in och spela då min kondition suger.. Haha.
Annars så har jag ätit otrolig god mat plus paj till efterrätt och därefter tryckt i mig chips och ostbågar. Mm, fetto!

Frukost

Dricker te och äter rostad macka medan jag ser på Disney, bra morgon osv.


dancing the whole way home


Sminkbord inköpt.

Idag hittade jag mitt efterlängtade sminkbord. På en loppis. Nu väntas det bara att slipa och måla om det sen är det helt perfekt. När det är klart lovar jag att visa en bild!!
 

Tandläkarbesöket

Visst är det roligt att åka till tandläkaren och se resultat? Idag vart det en liten chock för mig när tandläkaren sa att det var dags att ta ut båda spirallerna! Det vart att limma båda tänderna så nu har jag jävligt ont i hela vänster sida av munnen. Fy. Ser dock framemot att jag ska tillbaka om fyra veckor. Nu ska jag gå ner och äta lunch så gott jag kan.. Hehe. 

Sängdags

Jag såg precis på filmen "Project X", herrejävlar vilken film, haha..
Iallafall, jag ska sätta på tvn och krypa till sängs snart, ska upp 6 imorgon bitti bara för att åka till tandläkaren och plåga mig själv genom att spänna tandställningen, tusan kom på att vi nog skulle sluta mina tänder också, blä. Godnatt pussar på er alla!!♥


dancing in the moonlight

Toploader – Dancing in The Moonlight
Tröja - Lindex // Kjol - H&M // Skor - Converse // Väska - Gjord av min syster //

ALAYLM

Så jävla grym. Värt väntan. "It's more like a shortfilm".
 

Stickat

Stickade tröjor är något som jag absolut älskar när det börjar bli lite kyligare ute. Här har ni några favoriter i olika färger, modeller och priser.